Следва

Lunchtime shopping: yummy, yummy DENIM JACKET!

Стил урок на седмицата: Обувки за обожание

shoeaholics...

Fashion преди 5 години

Точно както обсъдихме надълго и нашироко тенденциите от подиума за следващия есенно-зимен сезон, днес обсъждаме чепиците за настоящата Пролет 2019-та, пречупени обаче през призмата на най-голямата модна енциклопедия - улицата. Независимо от имплементираните от дизайнерите силуети, част от тенденциите не успяват да стигнат до пожелателния си статус, докато други успяват да подчинят целия сезон около себе си. А що се отнася до момента, в който се намираме сега по отношение на случващото се в моден аспект, спокойно можем да споделим личните си наблюдения относно кои от известните за сезона чифтове се радват на най-голямо обожание.

Свеждаме ги до четири основни, носени непрестанно от модните момичета в социалните мрежи и ги разглеждаме в набор от кадри, в редовете по-долу>>






Chunky sandals
Грубоватите сандали правят своята поява на модния небосклон от миналия топъл сезон насам, а за настоящата Пролет 2019-та присъствието им е неоспоримо. С каишки или велкро ленти, но задължителните дебели подметки, дизайните заливат както котешката пътечка, така и улицата, а дизайнът на Prada ще се сдобие с must-have статус още преди температурите да прехвърлят 20 градуса.





Mules
Чехлите с отворени пръсти са поредният дизайн, който с удоволствие пренасяме от миналото лято в настоящото. Те идват задължително с невисок китън или дебел ток, а според видяното в Instagram, Mango, By Far и Prada са редовните спирки на фешънистите.





Strappy sandals
Един от вече любимите ни аксесоари този сезон, а именно сандалите с невъзможно фини каишки, наричани освен strappy, още floss или naked heels, търпят цветови интерпретации от всякакво естество, макар и неоспоримият фаворит да остава белият цвят.





Sneakers
Кецовете, независимо дали в модната интерпретация на крещящите Balenciaga, или нещо в по-класически прочит и доказало се във времето като Converse, заемат неизменна част от гардеробите ни, без значение от сезона. Твърдим, че изглеждат еднакво добре както със свободни костюми, така и с флорални миди рокли.

More Fashion