Следва

Lunchtime shopping: yummy, yummy DENIM JACKET!

Стил урок на седмицата: Обувки за обожание

shoeaholics...

Fashion преди 4 години

Точно както обсъдихме надълго и нашироко тенденциите от подиума за следващия есенно-зимен сезон, днес обсъждаме чепиците за настоящата Пролет 2019-та, пречупени обаче през призмата на най-голямата модна енциклопедия - улицата. Независимо от имплементираните от дизайнерите силуети, част от тенденциите не успяват да стигнат до пожелателния си статус, докато други успяват да подчинят целия сезон около себе си. А що се отнася до момента, в който се намираме сега по отношение на случващото се в моден аспект, спокойно можем да споделим личните си наблюдения относно кои от известните за сезона чифтове се радват на най-голямо обожание.

Свеждаме ги до четири основни, носени непрестанно от модните момичета в социалните мрежи и ги разглеждаме в набор от кадри, в редовете по-долу>>






Chunky sandals
Грубоватите сандали правят своята поява на модния небосклон от миналия топъл сезон насам, а за настоящата Пролет 2019-та присъствието им е неоспоримо. С каишки или велкро ленти, но задължителните дебели подметки, дизайните заливат както котешката пътечка, така и улицата, а дизайнът на Prada ще се сдобие с must-have статус още преди температурите да прехвърлят 20 градуса.





Mules
Чехлите с отворени пръсти са поредният дизайн, който с удоволствие пренасяме от миналото лято в настоящото. Те идват задължително с невисок китън или дебел ток, а според видяното в Instagram, Mango, By Far и Prada са редовните спирки на фешънистите.





Strappy sandals
Един от вече любимите ни аксесоари този сезон, а именно сандалите с невъзможно фини каишки, наричани освен strappy, още floss или naked heels, търпят цветови интерпретации от всякакво естество, макар и неоспоримият фаворит да остава белият цвят.





Sneakers
Кецовете, независимо дали в модната интерпретация на крещящите Balenciaga, или нещо в по-класически прочит и доказало се във времето като Converse, заемат неизменна част от гардеробите ни, без значение от сезона. Твърдим, че изглеждат еднакво добре както със свободни костюми, така и с флорални миди рокли.

More Fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 6 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.