Следва

Да или Не: Латексовото мини и неоновият тренч на Мила?

Lunchtime shopping: yummy, yummy DENIM JACKET!

Твърдим, че в носенето на дънково яке има повече младост, отколкото в който и да е друг стилов прийом.

Shopping преди 4 години

Подкрепят ни мнозинството стилисти, дизайнери и фешън хора. Красиво е, секси, удобно, не в смисъл на примирено, и наистина мирише на младост...

Джиджи Хадид

Vintage, втора ръка, в пастелно розово като през 90-те или total black: деним якетата на пролетта на 2019-та са тук, в обедния ни шопинг, да не се разсейва никой!

Защото пролетта предполага да имаме повече от едно, все пак през сезона ги носим 7 дни в седмицата, отделно разнообразието в предлаганото този сезон е гигантско. Пролет/Лято 2019 изобилства от дизайн деним якета, от такива с откровено винтидж звучене, през накичени с лога и пачуърк, през бомбъри от джинсов плат с дупки и нашивки. Силен фокус съзираме върху много скъсените деним якенца, което е готино - винаги се сещаме за моми-французойки или американки с минимални талии и вирнати дупета от разни филми от 60-те, като тук определено най-симпатична е съвременната възможност за съчетаването им с панталони с много висока талия, например в лилаво - силен цвят тази пролет, с къси гащи в baby pink или пък с джинси с tie dye ефект в пастелни цветове, също голям тренд този сезон.


Джоан Смалс

Избираме 9 на брой за бързия шопинг днес, разни по стил, джоб и нагласа, но хубави до едно. Избираме ли? Избираме! 


А тук си припомни:

Lunchtime shopping: Единствените 4+1 Z pieces, които ще ти трябват този април

Lunchtime shopping: Scandi!

Lunchtime shopping: Last chance to buy

More Shopping