Следва

Алено бягство от големия град

We love: Бялото, our new religion, Speedo на Джъд Лоу

a masterclass in how to stay young forever....

Celebrities преди 5 години

Докато male потребителите в социалната мрежа се питат: "Някой оплешивявал ли е по-секси от Джъд Лоу?", то ние представителките на нежния пол не може да отлепим очи от стегнатото му, секси, голо тяло.


На 46, 20 години след като се съблече последно за екран в "Талантливият мистър Рипли", актьорът разхожда апетитно загорялото си тяло по крайбрежието на Венеция, облечен само и единствено в оскъдни плувни слипове на иконичните Speedo, разбира се.


Лоу и белите му бански са our new religion и с удоволствие ще гледаме новия сериал на Сорентино - The New Pope, нещо като spin-off на The Young Pope, за който се засне и разигралата се по-горе случка.


Премиерният епизод е насрочен за ноември 2019 година, а детайли около сюжета все още не са разкрити, но голият Джъд като Папата ни е напълно достатъчен.


More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.