Следва

Да или Не: Matching визията на Моника и младото й гадже?

#безретуши: Руският Glamour пусна корица без обработка

натуралната красота...

All fashion преди 4 години

Руската версия на списание Glamour представи първия си брой за чиято корицата е използвана снимка без цифрова обработка и Photoshop.


Актрисата Юлия Пересилд е дамата осмелила се да се покаже изцяло без ретуш, позирайки в тюркоазен басен само по бански с едно рамо, решен в тютюневите нюанси.

"За мен цялата тази история за корица без обработка е адски важна. Не защото сега е тенденция, а защото в момента голям брой артисти са загубили своето лице", споделя блондинката на страниците на лъскавото издание.

На Instagram профила на Glamour RU редакторите пък показаха как корицата може да изглежда и след ретуширането, заснемайки процеса на видео. Любопитното е, че в новия брой на изданието е публикувана и фотосесия с бански костюми, за която са заснети непрофесионални модели. 

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 1 седмица

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour