Следва

Да или Не: Matching визията на Моника и младото й гадже?

#безретуши: Руският Glamour пусна корица без обработка

натуралната красота...

All fashion преди 4 години

Руската версия на списание Glamour представи първия си брой за чиято корицата е използвана снимка без цифрова обработка и Photoshop.


Актрисата Юлия Пересилд е дамата осмелила се да се покаже изцяло без ретуш, позирайки в тюркоазен басен само по бански с едно рамо, решен в тютюневите нюанси.

"За мен цялата тази история за корица без обработка е адски важна. Не защото сега е тенденция, а защото в момента голям брой артисти са загубили своето лице", споделя блондинката на страниците на лъскавото издание.

На Instagram профила на Glamour RU редакторите пък показаха как корицата може да изглежда и след ретуширането, заснемайки процеса на видео. Любопитното е, че в новия брой на изданието е публикувана и фотосесия с бански костюми, за която са заснети непрофесионални модели. 

More All fashion

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 4 дни

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 4 дни

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю