Следва

BFFs: Вики Бекъм декорира дома на Меган & Хари?

Алено бягство от големия град

When in doubt, wear RED!

All About Life преди 5 години

Често се подчиняваме на абсолютно неутралните и дори стерилни черно, бяло, camel или кафяво. Готови сме, обаче, да ги заменим за ДРУГ, който притежава способността да се комбинира практически с всеки хроматичен диапазон на нашия гардероб.

Червеното, колкото на устните, толкова и на роклите, е идеалният избор за великденските празници. Няма нищо друго, прилично на удоволствието да имаш хубава рокля в ярък цвят, която изпъква между закачалките, в тълпата или до езерото, сгушено между планините.

В края на април сме твърдо решени да заведем нашата малка червена рокля, точно като Джулия Робъртс в "Хубава жена", на едно релаксиращо, кратко, запомнящо се пътешествие.


Точно така си се представяме в RIU Pravets Resort - роклята, слънчевите очила, чантата, чехлите и statement обиците. Резервирали сме празничния уикенд в убежището на 30 минути от големия град и вече мечтаем как ще се събуждаме между онези разкошни бели завивки, които крият толкова спомени, и с онази божествена гледка, побираща в себе си обичта на водата и планината, обичта на целия свят. 

Тази година сме си обещали, освен на SPA, релакс и хубава храна да се отдадем и на спортните си умения, защото предложението за Великден в RIU Pravets Resort включва голф пакет за начинаещи и боулинг игра за всеки гост.





Червената рокля вече е купена, остава само да бъде облечена ТАМ... с него, с гледката, с усещането в RIU Pravets Resort , винаги разкошни в приготовлението и доставката на храна за душата!


Специалното атрактивно предложение за Великден в RIU Pravets Resort откривате ТУК!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 ден

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 ден

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.