Следва

Бъдещата адвокатка Ким и децата за Vogue

Поредната неспазена традиция: Бебе Съсекс ще се роди у дома, не в болница

null

Celebrities преди 5 години

"Херцогът и херцогинята от Съсекс са много благодарни за добрите пожелания от хора от Англия и целия ​​свят. Техни Кралски височества обаче взеха решение да пазят в тайна плановете за раждането на детето си. Херцогът и херцогинята с нетърпение очакват възможността да споделят вълнуващи новини с всички, но засега искат да отпразнуват раждането на бебето в тесен кръг.", гласи кратко изявление на двореца Кенсингтън.

За разлика от Катрин, Меган няма да се появи за официална снимка с пеленаче на ръце пред болницата.Тя и принц Хари отказват да покажат лицето на новороденото си бебе, а кралските фенове ще могат да го видят на кадър, запечатан в Уиндзор, известно време след раждането.

Слуховете носят, че 37-годишната херцогиня е планирала да даде живот на наследника си в домашни условия във Frogmore Cottage, където с Хари се преместиха преди дни. Около новата резиденция на кралската двойка вече има дежурна линейка, която ще остане там няколко дни след като Маркъл дари с дете по-малкия брат на принц Уилям.

Според мнозина, обаче, кралица Елизабет едва ли е разрешила подобно своеволие и се очаква в края на април, началото на май, когато е и терминът й, Меган да постъпи в едно от медицинските заведения в близост до Уиндзор - болница „Принцеса Маргарет“ или болница „Фрийли парк“.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 20 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.