Следва

Искаме тези бижута, датите са 20 и 21 април!

Tod's връща Албер Елбаз на модната сцена

"След Раф Симънс, който едва миналата седмица обяви решението си да напусне Dior, от длъжност се оттегля и Албер Елбаз, креативен директор на Lanvin от 14 години..."

All fashion преди 4 години

...С тези думи изпратихме Албер Елбаз в модна пенсия, след като реши да сложи край на творческия си 14-годишен престой в Lanvin. От сряда, 28-ми октомври 2015-та година (официална дата на напускане), Елбаз буквално изчезна от модната сцена, а сега, след тригодишно отсъствие, е готов да се върне там, където се справя най-добре.

Близо четири години по-късно, Албер Елбаз е избран да поеме творческите юзди за втората част на Tod’s Factory Project - става дума за проект, иницииран през 2018-та, в който творци и артисти са поканени да представят съвместно с Tod’s своите ексклузивни, иновативни и неконвенционални творения.

Познавайки начина на интерпретиране и размаха въображението на Елбаз, нетърпеливо очакаме да видим comeback предложението на мароканско-израелския дизайнер. Докато си чакаме, си припомняме последното предложение на Албер Елбаз за Lanvin – Пролет/Лято 2016-та, ТУК>>>

More All fashion

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.