Искаме тези бижута, датите са 20 и 21 април!

Искаме тези бижута, датите са 20 и 21 април!

Бързаме да отбележим в календара датите 20 и 21 април, защото именно тогава ще се състои четвъртото издание на единствения специализиран базар за ръчно изработени бижута и аксесоари "На горния рафт".

Страхотният екип зад Ателие  Марабу подготвя добре познатото ни начинание, включващо богат подбор от бижута-уникати в разнообразни стилове и на различни автори, като този път участващите артисти са точно 38 на брой.

Събитието се съсредоточава върху разнообразието от творци, неподражаем дизайн, материали и умения, както и отличителния характер, четящ се и в най-малкия детайл. Букетът от бижута включва разточителство от модели, сред които няма да е никак трудно да се припознаем.

С неприкрито любопитство към творенията на познати и обещаващи дизайнери и с желание да предадем в детайли наситеността от техники, стилове и галещи окото силуети, докато Базарът отвори врати на 20-21 април в Централен военен клуб, ние направихме своя подбор и днес пречупваме пет от колекциите през личен поглед, стилизирайки ги по маниер, който най им приляга. Те оживяват в набор от кадри, запазващи неповторимостта и красотата на всяко отделно бижу, съхранявайки неразделното цяло на своята естетика >>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.