Следва

7-те задължителни на роклите, които изнамерихме из Instagram

Искаме тези бижута, датите са 20 и 21 април!

Бързаме да отбележим в календара датите 20 и 21 април, защото именно тогава ще се състои четвъртото издание на единствения специализиран базар за ръчно изработени бижута и аксесоари "На горния рафт".

All fashion преди 5 години

Страхотният екип зад Ателие  Марабу подготвя добре познатото ни начинание, включващо богат подбор от бижута-уникати в разнообразни стилове и на различни автори, като този път участващите артисти са точно 38 на брой.

Събитието се съсредоточава върху разнообразието от творци, неподражаем дизайн, материали и умения, както и отличителния характер, четящ се и в най-малкия детайл. Букетът от бижута включва разточителство от модели, сред които няма да е никак трудно да се припознаем.

С неприкрито любопитство към творенията на познати и обещаващи дизайнери и с желание да предадем в детайли наситеността от техники, стилове и галещи окото силуети, докато Базарът отвори врати на 20-21 април в Централен военен клуб, ние направихме своя подбор и днес пречупваме пет от колекциите през личен поглед, стилизирайки ги по маниер, който най им приляга. Те оживяват в набор от кадри, запазващи неповторимостта и красотата на всяко отделно бижу, съхранявайки неразделното цяло на своята естетика >>


дизайнер: Соня Кисова, Songe jewelry, сребърни обеци

Соня се е посветила на бижутата от почти седем години. Отличителни черти на работата й са експериментите с техники, материали и цветове, а завършените й бижута могат да се похвалят с неподражаем стил и елегантност.



Соня работи с естествени материали - сребърна тел и полускъпоценни камъни, от които създава невъзможни за повтаряне форми.


Бомбър Calvin Klein от Collective
Очила Dior от Opticlassa



дизайнер: Ренета Костадинова, Kat's Jewelry, брошки

Разпознаваемият почерк на Ренета идва от работата с дърво. Тя споделя, отнело и е много време и опити, за да постигне този резултат.


Парка Marella от MDL Shop

Освен с дърво, често работи с плексиглас, а ярките оцветявания, комбинирани в неочаквани идеи, допълват търсения ефект - еклектиката.


дизайнер: Цветан Панайотов, Panayotov - Handmade

Перфектната изработка, разгледана в интересна идея, е определението, отнасящо се и до Цветан Панайотов. 

Блейзър Boss Orange от Collective
Чата Furla от MDL Shop


Специалист в работата с дърво, той подхожда с прецизност в създаването на всеки елемент от колекцията си, а към водещия материал дървото, той добавя цветовете на смолата.



Авторът работи с абанос и явор в сложен процес, времеемък, но пък съвършен.


дизайнер: Милена Иванова, Jewelry by Milena Ivanova

Разточителните флорални интерпретации на Милена са пролетен любимец. В богатство от силуети, доближаващи се максимално до реалния образ на цветето, дизайнерката твори чудеса с помощта на полимерната глина.


Тишърт и шал - архив на стилиста
Очила Chloe от Opticlassa

Любопитният за работа материал идва за нея като естествено продължение след опитите й с керамика, а пищността, смятаме, я отличава в положителен аспект.


дизайнер: Гергана Григорова, Fleur de Fil

Гергана работи с гъвкава тел и смола, дизайните й са майсторски, дело на фина ръка и майсторско търпение.


Топ Boss Orange от Collective
Очила Chloe от Opticlassa
Шал - архив на стилиста


Както моделите загатват, вдъхновението води началото си от природата, в резултат интерпретациите на автора често са по-прецизни от автентичния вариант. Ненатрапчиви и неподправени в своята елегантност, моделите създават прекрасно настроение.

Ние с нетърпение очакваме момента, в който да надникнем НА горния рафт и да изберем нашето ново бижу.

20-21 април в Централен военен клуб. Save the date.  А ТУК припомняме гостуването ни  в работилницата на Марабу.


Фотограф: View Sofia
Стайлинг: View Sofia/ Габриела Желева
Модел: Ivet Fashion MA/ Лора

More All fashion