Следва

Double Trouble: Тереза и Ангела бяха в синьо

7-те задължителни на роклите, които изнамерихме из Instagram

trend alert...
 

All fashion преди 4 години

Ако можехме да носим едно единствено нещо до края на живота си, то със сигурно щяхме да заложим на роклята. Асиметрична, нежна, полупрозрачна, на цветя, секси, къса, дълга - рокля, която не е обвързана с определен сезон или време, а тази, която си "проси" комплимент отново и отново.

Обсесивното култово облекло е колкото женствено, толкова и адски тренди в момента, а ровейки се из Instagram попаднахме на седем, определени, тенденции, които повеляват носенето на определена кройка или дизайн идните топли месеци>>>

Sexy backs are back...
Което преведено означава, че всяка рокля с акцентиран гол детайл на гърба е в менюто за лятото. Няма значение, абсолютно никакво, дали е изцяло изрязан, навързан с минималистични тънки шнурчета или пък с V-образно задно деколете, ако искате да покажете плът, по онзи особено шикозен начин, то роклите с гол гръб са вашия начин.



Pink ain't going anywhere...
Ако сте горди собственици на розова рокля - "Добре свършена работа!", но ако все още се колебаете дали това е вашият нюанс - замислете се, че между фукцията, цикламеното, нежните тонове на пудрата и бонбоненото розово, все трябва да намерите един, който да комплиментира на апетитния загар от идните летни месеци.



Puff sleeves are perfection...
Буфан ръкавите може да ви се струват като "баба ми е фаталната жена", но всъщност са "вся и всьо" на модата в момента. Дълги, къси, екстра обемни или пък загатващи за себе си, вдъхновените от кралския барок puff ръкави в комбо с рокля са задължително уравнение.



Shirred detailing is the best thing to ever happen...
Връщаме лентата назад, когато подобен "нагънат/набран" акцент бе на пиедестал в модната индустрия. Комфортен, а и хващащ окото, дори големите като Ganni и Rhode Resort го сложиха на роклите си.



If it's shiny, it's in...
Без значение дали ще са пайети, сатен или лурекс, напълно приемливо е да носите дизайни, които се забелязват отдалече. Make it EXTRA!



Modest silhouettes still rule...
Роклите ала невинна девойка от английско село никак, ама никак, не са толкова скучни, колкото си мислите. Има ги във всякакви варианти и на всякаква цена. Win-win е да притежавате минимум една, обещаваме!



Neon is happening...
Дори и да не ви харесва - неонът се върна, за да остане. Ретро тенденцията на 90-те е изненадващо добро решение за идните летни дни, а в Asos предлагат симпатични модели ярки рокли на още по-симпатични цени.



More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 20 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.