Следва

IQOS x ALEX CHINNECK: Unzip your world

Бъдещата адвокатка Ким и децата за Vogue

the bigger, the better...

Celebrities преди 5 години

След като първата корица на Ким Кардашян, сгушена в обятията на Кание Уест, за Vogue предизвика куп отрицателни коментари и противоречиви мнения, идва втората такава.

Този път в компанията на трите й деца, Ким позира за фотосесия за новия брой на американското издание на модната библия. Тя в оранжева slip рокля, а отрочетата в луксозни мини варианти на скъпи коли, позиционирани около иноксовата кухня в скъпарското семейно имени в Калифорния.

Заглавието на корицата гръмко гласи: The Awakening of Kim Kardashian West, а в интервюто си брюнетката издава, че в момента е под зоркото наблюдение на две юридически лица по 18 часа седмично, защото се учи да става адвокат.


Кардашян не е учила право, но благодарение на метода "Четене на закона" в юридическото училище, в което се обучава, съвсем скоро ще държи адвокатски изпит и ще може да се изявява като пълноправен легален защитник.

"Първата година трябва да се покрият наказателно право, престъпления и различните типове договори. На първия си изпит имах 100 от 100 - беше адски лесно за мен", признава Кими, която благодарение на оценките си продължава 3-годишното си обучение.

Решението на пищната арменка, която стана известна с домашното си порно, е продиктувано от успеха на случая с Алис Джонсън - 63-годишната дама, която е осъдена на доживотен затвор за наркотрафик и пране на пари, но бе помилвана след като Кардашян се застъпи за нея по време на среща с президента Тръмп. След 22 години затвор Джонсън бе освободена, но присъдата й не е изцяло отменена.

Любопитното е, че още от миналото лято Ким практикува в адвокатска кантора в Сан Франциско, а през 2022-та й предстой най-важният изпит за юрист.

"Хората редовно имат много ниско и лошо мнение за мен, но до някаква степен е чудесно, че ме подценяват. Гарантирам, че всеки, които ме опознае моментално ще придобие различно мнение за мен и за това какво е важно според мирогледа ми", завършва интервюто си за Vogue майката на трите деца на Кание Уест.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 14 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.