Следва

Чудим се дали ни харесва: Капсулната на Moschino по The Sims

#ootd: Some Like It Pink & Fluffy

...по възможност Attico.

All fashion преди 4 години

The Beverly Hills Hotel, преди да бъде Ябълката на раздора в хомофобския скандал, заформил се около султана на Бруней, е същинска холивудска емблема и предпочитаме да се съсредоточим върху това. Емблематичната за Сънсет булевард (а и целия Холивуд) сграда, пастелните й цветове и разпознаваемата конструкция вървят ръка за ръка с комплект асоциации - най-вече с холивудски звезди, филмови продукции и Hotel California на The Eagles.

Ако отидете в LA и не видите Хотела, то ходенето не се зачита - същото е като да не пазарувате на Родео Драйв. Италианската фотографка Нима Банети прилежно е водила записките си и следва последователно инструкциите за задокеански преживявания. Задължителна спирка, разбира се, Beverly Hills хотел не може просто да бъде видян, трябва да бъде заснет. А ако се случи така, че към същия момент да сме облечени в ТОЧНО ТОЗИ пернат топ на Attico, очила с розови стъкла, chandelier обеци и сатенен to-die-for панталон... е, толкова по-добре за нас>>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.