Следва

Чудим се дали ни харесва: Капсулната на Moschino по The Sims

#ootd: Some Like It Pink & Fluffy

...по възможност Attico.

All fashion преди 5 години

The Beverly Hills Hotel, преди да бъде Ябълката на раздора в хомофобския скандал, заформил се около султана на Бруней, е същинска холивудска емблема и предпочитаме да се съсредоточим върху това. Емблематичната за Сънсет булевард (а и целия Холивуд) сграда, пастелните й цветове и разпознаваемата конструкция вървят ръка за ръка с комплект асоциации - най-вече с холивудски звезди, филмови продукции и Hotel California на The Eagles.

Ако отидете в LA и не видите Хотела, то ходенето не се зачита - същото е като да не пазарувате на Родео Драйв. Италианската фотографка Нима Банети прилежно е водила записките си и следва последователно инструкциите за задокеански преживявания. Задължителна спирка, разбира се, Beverly Hills хотел не може просто да бъде видян, трябва да бъде заснет. А ако се случи така, че към същия момент да сме облечени в ТОЧНО ТОЗИ пернат топ на Attico, очила с розови стъкла, chandelier обеци и сатенен to-die-for панталон... е, толкова по-добре за нас>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.