Следва

Този ясен обект на желанието: 20-ят B.zero1 на Bvlgari

Чудим се дали ни харесва: Капсулната на Moschino по The Sims

а на вас?

All fashion преди 4 години

Moschino представи капсулна колекция, посветена на известната компютърна игра The Sims.


Lookbook-ът е вдъхновен от цифрови графики, а героите позират на фона на класически места от игра. Моделите, сред които Стела Максуел, Айдън и Дайк К., са реални, но декорът виртуален.



Дизайните са измислени от креативния директор на марката, Джереми Скот, който се е допитвал и до студио Maxis - главен виновник за разработването на играта, наподобяваща симулатор на живота.





Емблематични елементи на Moschino се преплитат с принт с пикселизирана щампа, базиран на култовата The Sims. Колекцията ще е в продажба на 13-ти април, а във виртуалната версия - героите на The Sims 4, The Sims Mobile и The Sims FreePlay ще могат да носят елементи от колаборацията.







More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.