Следва

Lunchtime shopping: Leather me up!

Този ясен обект на желанието: 20-ят B.zero1 на Bvlgari

UNA BELLEZZA SENZA COMPROMESSI...

All fashion преди 5 години

Историята на модела B.zero1 започва през 1999 г., когато майсторите на Bvlgari представят пръстен, олицетворяващ геометрията на римския Колизеум.

През последните 20 години дизайнът се превърна в иконичен за ювелирната Къща. В света са продадени повече от 2 милиона пръстена B.zero1, а скулпторът Аниш Капур и архитектът Заха Хадид са правили съвместни колаборации с колекцията.

За юбилейната годишнина на B.zero1 бижутерите на Bvlgari създадоха пръстен, базиран на оригиналната версия. Дизайнът бе представен в жълто и бяло злато, и за първи път в историята на марката - изцяло в розово.


Няколко лентовите бижута се предлагат и с акценти от бяла и черна керамика, създадена съвместно със Заха Хадид, и със спирала, обсипана с диаманти.

Рекламно лице на колекцията по повод XX ANNIVERSARIO на B.zero1 на Bvlgari е Бела Хадид, чието удивително очарование е засилено от смелия характер на култовия пръстен. За кампанията моделът въплъщава смелостта и разрушителното отношение, необходими за успешното посрещане на всяко предизвикателство.

Освен пръстените в 20-та откриваме още тънки гривни, огърлици и обици, но този ясен обект на желанието в петък, 12-ти април, си остава 4-лентовият пръстен B.zero1 Design Legend, в който 18-каратово розово злато отговаря на разтопената бяла керамика, за да отпразнува елегантността на италианския дизайн. Този безпрецедентен съюз може да е наш срещу скромните 2500 евро.

More All fashion