Белучи, Копола, Малек и Газинская - висшето общество празнува Clash de Cartier в Париж

Белучи, Копола, Малек и Газинская - висшето общество празнува Clash de Cartier в Париж

Сред гостите на гала-вечерята, дадена от бижутерийната модна къща бяха Тилда Суинтън, Джейк Джиленхол и София Копола...

Празникът, в чест на премиерата на новата колекция Clash de Cartier, се състоя в парижкия La Conciergerie, по-рано кралски замък. Клиенти и приятели от десетки страни дойдоха да поздравят президента и генерален директор на Cartier International Сирил Винерон.

В колекцията Clash, ознаменуваща двойствеността и сблъсъка на противоположни настроения, влизат 15 бижута с диаманти, вкл. три лимитирани произведения с корали. Лице на проекта е актрисата Кая Скоделарио, която от Къщата снимаха и в рекламния си филм Clash de Cartier на режисьора Гордън фон Щейнер.


Кая Скоделарио

В чест на новата колекция, освен тържествената вечер с множество атракции, в Париж действат няколко специални интерактивни зони на площад Вандом. В La Galerie за три дни се обединяват книжарница, музикален магазин и витрина с цифрови анимации на дизайнера Тифани Годо, а в The Bronx Brasserie гостите ще пробват невероятни гастроексперименти от екипа на американския кулинарен лидер Ghetto Gastro. Естествено, в скоро реновирания бутик на марката можем да премерим и купим каквото ни харесва от новата, скъпа, прекрасна, емблематична колекция. Адресът за готовите - бутик-хотела на 23V Cartier Vendôme.


Иначе, на мероприятието блестят гости, каквито всеки би искал да му дойдат на вечерята - Тилда Суинтън, Моника Белучи, Кая Скоделарио, Джейк Джиленхол, Хайдер Акерман, София Копола, Рами Малек, Луси Бойнтън, Анабел Уолис, Клеър Фой, Вика Газинская, Меруерт Абдир /най-голямата дъщеря на премиера на Казахстан/ и други.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia