Следва

Петъчен БЛИЦ: Ивелина от корицата на Vogue

It Happened One Night: Miele & 14-те им награди Red Dot

and the Winner is...

All About Life преди 4 години

Наградите на американската Академия за филмово изкуство са съпровождани от ред на брой истории, рекорди, "първи пъти", понякога и скандали, големи победители, загубили за една бройка, фаворити, разочаровани, изненадани реакции и въобще богата палитра от преживявания, която бива запечатвана като на лента вече 89 поредни години/церемонии. В цялата тази почти 90-годишна история на Оскарите се оказва обаче, че има едва три Big-Five-Award победители (т.е. носители едновременно и на петте Големи награди - за Най-добър филм, режисьор, Главна мъжка и Главна женска роля и оригинален или адаптиран сценарий) от 43 номинирани във всички категории продукции. Тримата големи победители от 29-та година насам са It Happened One Night/Това се случи една нощ (1934), One Flew Over the Cuckoo's Nest/Полет над кукувиче гнездо (1975) и The Silence of the Lambs/Мълчанието на агнетата (1991).

Своеобразни Оскари има в почти всяко едно направление - в продуктовия дизайн това са Red Dot Award: Product Design, където производители и дизайнери предлагат иновациите си, за да бъдат оценени от жури, съставено от ценни кадри и вещи лица в дизайна - а ако историята говореше за Голям победител, както при наградите на Академията, то той би бил Miele. 

Няма как да не се похвалим, че доверениците ни, представени от иновативните си уреди за вграждане от сериите Generation 7000Miele ArtLine и VitroLine, са отличени с колосалния брой от четиринадесет награди!

Вече спечелили си шест награди на iF за дизайн на продукти, уредите за вграждане на Miele бележат повече от добро представяне и пред журито на Red Dot наградите, което, както мотото гласи: "Търси добър дизайн и иновация". Пет от четиринадесетте награди са за новите вградени уреди от серията Generation 7000, сред които кафе машина за вграждане CVA 7845, разполагаща с три контейнера за кафе на зърна, самостоятелна функция за декалциране и почистване на млечните пътища и свойство за автоматично настройване отвора за кафе към различните височини на чашите.

Отличени са също моделите от сериите ArtLine и VitroLine, където първата залага на концепция за уреди без дръжка и е първият избор за кухни с изчистен дизайн, а VitroLine на опция, при която има повече стъкло на лицето на уреда, съчетано с метални дръжки в цвета на стъклото. И двете дизайнерски линии се предлагат в сиво, брилянтно бяло и черно. Същото важи и за новата серия Master Cool хладилници, които ще бъдат пуснати в продажба в Европа тази есен. Междувременно намираме повод, за да си припомним общите си преживявания и истории, далеч от, но пък съвсем достойни за награди>>>

Simple pleasures: Eдна Деница и 24 блини
Питахме и мъжете, питахме и жените: Какво мислите за гладенето?
1978 meets 2018: "Как да почистваме без излишна преумора"
W1: She loves you, yeah, yeah, yeah
UNprivate dinner: Miele & Friends
ПреLUSTителки в кухнята


Miele е водещ производител в света на премиум уреди за домакинството като фурни и микровълнови фурни, уреди за готвене на пара, хладилници, кафе машини, съдомиялни, перални машини и сушилни, а също така и препарати за пране, както и други консумативи и аксесоари. Тази гама се допълва от професионални уреди като: съдомиялни машини, перални и сушилни машини, както и перални дезинфектанти и стерилизатори за използване в медицински и лабораторни приложения (Professional Business Unit). Компанията Miele, основана през 1899г., има осем производствени завода в Германия, както и по един завод в Австрия, Чешката република, Китай и Румъния. За финансова година 2017/18 оборотът на компанията възлиза на приблизително 4,1 млрд. евро, като продажбите извън Германия са 70%. Miele е представена със собствени дъщерни дружества и чрез вносители в почти 100 страни. В компанията Miele, която в момента е четвърто поколение семейна собственост, работят около 20 100 души, а 11 200 от тях са в Германия. Седалището на компанията се намира в Gütersloh / Westphalia, Германия.

More All About Life