Седмичен ХОРОСКОП - 15.04 - 21.04

Astro преди 5 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Родените под знака на Овен са склонни към създаване или подклаждане на ненужно напрежение по въпроси, свързани с финансови документи или парични средства. Като цяло седмицата е от полза за вас в именно тези направления и генерирането на напрежение определено ще бъде във ваша вреда и е възможно да утежни отношенията ви с околните.

Очаквайте интересни новини или полезна информация, които са важни за работата ви. Възможно е да възникне нова възможност за работа, работна позиция, нов проект или да изпитате ново развитие на професионалните си отношения с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Ще бъдете изненадани от гостите в дома си или ще получите неочаквана покана да се съберете с ваши съседи, приятели или роднини, които може би не сте виждали отдавна.

Предстоящите седем дни ще ви зарадват със събитие в живота на момиче или млада жена, което води до благоприятна промяна в живота й.

По-младите представителки на Овен имат добра седмица пред себе си за започването на нови проекти или планове, свързани с личния или професионалния им живот.

Хороскоп

Още от Astro