Седмичен ХОРОСКОП - 15.04 - 21.04

Astro преди 5 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, тази седмица имате нереални очаквания, свързани с детето си или детето на ваш близък, с което по някакъв начин сте свързани. Възможно е да бъдете подведени от прибързани обещания, които няма да бъдат изпълнени или ще бъдат възприети като лъжа.

Мнозина от вас ще се радват на парични средства или радостни новини за такива, които в повечето случаи идват чрез мъж.

Избягвайте да се занимавате с проблемите на други хора, защото влиянието или помощта ви в тази ситуация ще бъдат незначителни или напълно безсмислени.

Различните прояви на ревност в любовните отношения могат да укрепят връзката ви, но всичко трябва да бъде измерено и да не се бърка ревността с желанието за контрол или чувството за собственост.

Интересните и по-пикантни събития тази седмица ще дойдат от романтични отношения с представители на зодиакалните знаци Рак, Риби или Скорпион.

Мъжете над 35-годишна възраст ще изпитат благоприятен период за постигане на реални резултати от работата или ангажименти, от които ще очакват добро заплащане или някаква друга материална полза, докато по-младите представители на зодията, ще изпитат емоционално разочарование, което ще ги научи да преценяват хората по-добре.

Хороскоп

Още от Astro