Седмичен ХОРОСКОП - 15.04 - 21.04

Astro преди 5 години

Въпросът, който трябва да си зададем в началото на седмицата, е дали грандиозните обещаният, които ни биват давани, реално могат да бъдат подкрепени с действия? Този понеделник (15-ти), когато очарователният аспект на Венера в Риби заформя квадратура с оптимистичния Юпитер, отказът да свалим розовите очила и да погледнем реално, пък макар и малко по-сиво на нещата, категорично не е най-брилянтната идея. Въпреки че и двете планети упражняват строгата „без негативни емоции“ политика, прекомерните оптимизъм и лековерие (характерни за аспекта) през предстоящата седмица са и сигурна рецепта за неприятности.

Въпреки че разговорите в понеделник биха могли да бъдат поляризиращи, хармонията се завръща победоносно в петък, 19 април, когато втората от две поредни пълни Луни попада във Везни. През следващите две седмици ще бъде, поставени в етап на мирни преговори и взаимно взети решения.

Отделете повече време за себе си в последните пет дни от полагащия се престой на Слънцето в Овен – в навечерието на 21-ви el Sol се настанява в комфорта на разумния, улегнал и стабилен Телец, обръщайки енергията ни към практическите въпроси. Опростете всичко, което е станало твърде сложно, но в никакъв случай за сметка на удобството и лукса – Телецът обича най-префинените неща в живота, стига, разбира се, да са с оправдана стойности и цел.

През последните четири седмици, знакът на Овен подхранва креативността и оригиналността ни, но със започването на месеца на Телеца, нещата действително започват да се случват. Земният знак планира, менажира, проектира, но се притеснявайте, музата не е напуснала сградата! Оригиналност и практичност са ключовите съставки за през следващите две седмици, не забравяйте да добавяте и двете към всичко, с което се захващате.

Хороскоп

Още от Astro