Следва

We love: Албумът с бебешки снимки на Меган Маркъл

20-годишната Алина е новата "Мис Русия"

from Russia with love...

Celebrities преди 5 години

С корона от бяло злато, струващата 1 милион долара и украсена с диаманти, сапфири, смарагди и перли се окичи Алина Санко.


27-та поред "Мис Русия" е родом от град Азов и е едва на 20-години. Момичето получи парична награда от три милиона рубли и правото да представлява страната ни на международните състезания "Мис Свят" и "Мис Вселена". Също така, и стипендия за обучение във всеки един университет в света, която, заедно с разходите за чисто нов автомобил, се покрива от спонсорите на престижния национален конкурс.

"Мис Русия 2019" е студентка трета година в архитектурния факултет на Московския университет по управление на земите, изучавайки бакалавърска степен по "Дизайн на архитектурната среда". Девойката с перфектните мерки 86-58-86 се занимава и с изкуство - Санко рисува още от детството си и многократно е заемала първите места в конкурси.

Алина, която за титлата успя да се пребори с 50 красиви претендентки, е сингъл и мечтата, а мечтата й е да организира поетични вечери.

Второ място в състезанието "Мис Русия" взе 20-годишната Арина Верина от Екатеринбург, а третото отиде при 19-годишната Рамина Арава от Татарстан. Всъщност, условията за влизане в най-престижния конкурс за красота в Русия са доста трудни. Организаторите са поставили строга възрастова граница - само момичетата на възраст между 18 и 23 години и с ръст от най-малко 172 сантиметра могат да се борят за короната. Красавиците няма ограничения в теглото, но татуировки по тялото и всякакви сериозни козметични интервенции са категорично забранени.


More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 15 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 12 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.