Следва

We love: Албумът с бебешки снимки на Меган Маркъл

20-годишната Алина е новата "Мис Русия"

from Russia with love...

Celebrities преди 5 години

С корона от бяло злато, струващата 1 милион долара и украсена с диаманти, сапфири, смарагди и перли се окичи Алина Санко.


27-та поред "Мис Русия" е родом от град Азов и е едва на 20-години. Момичето получи парична награда от три милиона рубли и правото да представлява страната ни на международните състезания "Мис Свят" и "Мис Вселена". Също така, и стипендия за обучение във всеки един университет в света, която, заедно с разходите за чисто нов автомобил, се покрива от спонсорите на престижния национален конкурс.

"Мис Русия 2019" е студентка трета година в архитектурния факултет на Московския университет по управление на земите, изучавайки бакалавърска степен по "Дизайн на архитектурната среда". Девойката с перфектните мерки 86-58-86 се занимава и с изкуство - Санко рисува още от детството си и многократно е заемала първите места в конкурси.

Алина, която за титлата успя да се пребори с 50 красиви претендентки, е сингъл и мечтата, а мечтата й е да организира поетични вечери.

Второ място в състезанието "Мис Русия" взе 20-годишната Арина Верина от Екатеринбург, а третото отиде при 19-годишната Рамина Арава от Татарстан. Всъщност, условията за влизане в най-престижния конкурс за красота в Русия са доста трудни. Организаторите са поставили строга възрастова граница - само момичетата на възраст между 18 и 23 години и с ръст от най-малко 172 сантиметра могат да се борят за короната. Красавиците няма ограничения в теглото, но татуировки по тялото и всякакви сериозни козметични интервенции са категорично забранени.


More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.