Следва

Lunchtime shopping: На война като на война & в дъжд като в дъжд

Романтичният сватбен сън на Уес Гордън за Carolina Herrera

“The longer I work here, the more I’m realizing that my job is just to make beautiful things—and it’s the nicest thing in the world,”

Runway преди 5 години

... Така дизайнерът Уес Гордън започва нарацията си за новата булчинска колекция на Carolina Herrera. Имайки предвид историята на самата марка, както и емблематичната стилистика, креативният създава предложение отговарящо на описанията за романтичните сънища.

Базирайки вдъхновението на собствената си представа за романтични мечтания, Гордън твори в лежерна, изискана посока, освобождайки тялото от сковаемост в конструкцията. С цел създаване на чувство за състояние на покой и отдих, Уес добавя лекота и фрагилност на формите, изразявайки ги чрез фееричността на коприната, тюла, органзата и шифона.

За пролетта на 2020=та, колекцията на CH, също така, е свързана с елегантността изразяваща луксозност представена в скритите детайли. Разглеждайки подробно предложенията, внимание привлича деликатната декоративност от майсторски рязаната материя от конски косъм (главно се използва за втвърдяване и създаване на обеми в модната конструкция), както и множество ръчна бродирана дантела, мъниста и цветя, скрити под мистична транспарентност на тюла.

Булчинският романтичен сън на Гордън за Carolina Herrera, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.