Следва

It's that time of the year: Звездите на Coachella 2019

We love: Албумът с бебешки снимки на Меган Маркъл

vintage tresures...

Celebrities преди 4 години

Очевидно не само кралското семейство има нетърпение да се запознае с новия наследник. Близките на херцогиня Мегън също са изпаднали в бебешко умиление и то по доста интересен начин.

Чичото на 37-годишната Маркъл реши да даде на британската преса ексклузивни фотоси от албума с бебешки и детски снимки на екс актрисата.



Първият кадър на бебе Меган, снимка от 4 август 1981 г., е заснет в болничното отделение в Лос Анджелис, където майка й Дория я държи на ръце. Следват фотоси на първата Коледа, първите стъпки, игрите с мама, рождени дни и всевъзможни други детски радости, хванати от зоркия семеен обектив. Снимките, които имат специално значение за семейството на Маркъл, разказват за щастливото детство на бъдещата кралска мама, от първите минути на живота й до юношеските бурни години.

"Струва ми се, че сега е моментът светът да види другата страна на семейството на Меган - положителната страна. Начинът, по който всички са заедно и си помагат", обяснява действията си Джоузеф Джонсън, чичото на съпругата на принц Хари, намеквайки за постоянния вихър от скандали около роднините й по бащина линия, включително баща й и брат и сестра й.



На ретро фотосите Меган е заловена главно с майка си Дория и баба си Джанет - двете жени, които изиграват огромна роля в живота й, учейки я на ценности, самочувствие, интелигентност и чувство за хумор. А тъй като майката на Маркъл е трябвало да се върне на работа по финансови причини малко след раждането на дъщеря си, тя е поверена на грижите на баба си.

"Дория и майка ми живееха на две крачки една от друга в Лос Анджелис, така че Джанет изигра голяма роля в отглеждането на Меган", казва чичото.

"Това, което четете за Меган в пресата, изобщо не е вярно. Тя е наистина прекрасен човек. Възхищавам се на Дория за начина, по който я е отгледала. Меган не се страхува да бъде себе си.", споделя още той.



По очевидни причини Меган вече не поддържа контакт с чичо си Джоузеф, както и с почти всички членове на семейството, но след кралската сватба той следи внимателно всичките й ангажименти и по отношение на пола на бебе Съсекс, спомняйки си как Меган е израснала в семейство доминирано от силни, независими жени, той признава: "Мисля, че вероятно иска момиче. Но Хари, сигурен съм, повече - момче. Дъщеря ще е истинска утеха за Меган. Ще си има повече проблеми, ако роди момче."

Междувременно той, както и милионите фенове на кралското семейство, очакват с нетърпение първите снимки на първородния наследник на Меган и Хари, който трябва да се роди в края на април или началото на май.


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 3 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.