Следва

Почисти и разкраси: Диляна Попова и ГРАДЪТ

Съпругът на Салма Хайек дава 100 милиона евро за Нотр Дам, Бернар Арно 200

money talks...

Celebrities преди 5 години

Френският бизнесмен Франсоа Анри-Пино заяви, че ще инвестира 100 милиона евро за възстановяването на катедралата Нотр Дам в Париж, която бе опустошена след огромен пожар.


56-годишният милиардер, съпруг на Салма Хайек, който е директор на компанията, която притежава марки като Gucci и Yves Saint Laurent, обяви решението си след емоционалната реч на френския президент Еманюел Макрон, който също обеща, че сърцето на Париж, датиращо от 12-ти век, ще бъде издигнато отново.


Най-богатият човек в Европа, пък, френският бизнесмен и президент на LVMH, която притежава луксозните лейбъли Louis Vuitton, Givenchy, Guerlain, Chaumet, Moët & Chandon, Hennessy, Бернар Арно, със състояние изчислено на над 80 милиарда долара, обяви, че ще удвои сумата на Пино и ще даде 200 милиона евро, за да помогне в спасяването на Норт Дам.


Катедралата Парижката Света Богородица е една от най-ценните сгради във Франция, а и в света, тъй като е на повече от 850 години и съдържа безценно културно наследство.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.