Следва

How to... buy an engagement ring Само за мъже

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмицата

Трайбълът е от най-актуалните тенденции за сезона, рисунките по телата са често срещани по модните редакции и...

All fashion преди 14 години

1. Lily Allen за Chanel Bags

Винаги сме били фенове на английския хумор и затова обожаваме изключително забавната Лили Алън.

Въпреки типичните за страната целогодишни облаци, младата британка излъчва неповторимо слънчево настроение и това винаги ни кара да се усмихнем, когато я видим.

И когато съчетаем всичко това с малко френски шик, резултатът е повече от ясен. Лили е новото лице на Chanel Bags и сме безкрайно доволни от това.

2. Isabelli Fontana за Vogue Paris November



Трайбълът е от най-актуалните тенденции за сезона, рисунките по телата са често срещани по модните редакции и подиуми напоследък, сакото Шанел никога няма да излезе от мода, а Изабели Фонтана е безумно красива.

Всичко това са безспорни факти, но когато ги съберем в едно, нещата придобиват друг облик. Стилист на фотосесията за френския Vogue е самата Карин Ройтфелд, а фотограф – Дейвид Симс.

Едва ли има какво да те убеждаваме.

3. Jon Kortajarena за Martinique



Като истински ценители на мъжката красота, няма да пропуснем Jon Kortajarena за зимната кампания на Мartinique.

Испанецът е сред топ топ моделите в света и напоследък дори бива преекспониран, но ние изобщо не му се сърдим.

4. Pamela Andersen за Elle UK



Наскоро споменахме, че Памела Андерсън е позабравила да използва двете си голееееми качества и е заложила на съвсем друга визия.

Памела си остава една от най-сексапилните жени на oтминалото деситилетие и изключително се радваме, че след толкова години успява да задържи ниво, демонстрирайки класа и изтънченост.

5. Българската мода набира скорост



Напоследък няколо локации в столицата станаха домакини на не една и две модни изложения на, внимание, български дизайнери! Да, българската мода оживява!

Показаха ни го Ham&Eggs в шоурума на Иван Асен 22, 12-те български имена, представени от SV Fashion Studio и големите надежди в Склада и това само за последите 2 седмици!

Не бихме могли да сме по-щастливи от развитието на младите ни таланти и се надяваме това да продължи с пълна сила. А ние обещаваме първи да съобщаваме за тях!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.