Следва

Trend nail report: Цветовете по ръцете тази пролет

Българинът, който се грижи за косата на Донатела Версаче

doing hair around the world...

Celebrity beauty преди 4 години

Непокорните руси плажни вълни, сякаш съвсем лежерно получили се от летния бриз, които Донатела Версаче показа при поклона си след дефилето на Versace за Есен/Зима 2019-та по време на Седмицата на модата в Милано, в края на февруари, всъщност са дело на българин.


От години Кирил Василев е личен коафьор на култовата модна дизайнерка и сестра на иконичния Джани Версаче, и вече се е превърнал в неразделна част от екипа й.

Освен с русата грива на Донатела, българинът редовно се занимава с бюти визиите за лукбуците на италианската марка, както и с прически за фотосесии за корици, последната от които на Каролин Уинберг.

Ровейки се из Instagram профила на коафьора, който преди години бяга в Милано, за да преследва по-добра професионална кариера, освен на кадри от разточителни пътешествия, попадаме на сериозен брой снимки с и на Донатела, за чиято руса безупречна прическа Кирил се грижи ежедневно - било то за събитие за червения килим, за фотосесия за корица на лъскаво издание или просто за среща с приятели за обяд.

В галерията горе>>> разглеждаме част от снимките, уловили работата на Василев за Версаче.

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи