Следва

Пичоли заведе голата Наоми в метрото за новата на Valentino

Традоционното за 2020-та от Monique Lhuillier

Тraditional newness...

Runway преди 4 години

Новата булчинска приказка на Monique Lhuillier е свързана с буйните италиански градини, изпълнени с нежност и изисканост. Идеята на креативната е да създаде безвременнен образ на рокли, традиционно изградени върху модерна основа.

В 15 силуетовият Line-up, Моник представя класическа елегантност, драматични детайли, деликатни обеми и въздушност, сътворени от изискана, бледа като светлина, херцонигнска коприна, ръчно детайлирана с множество еднромащабна бродерия, дантела и мъниста. Относно новото в традиционното, Люлие презентира идеята си за практичност, интерпретирана в дългите ръкави – част от невидимо свързаните, премахващи палта и пелерини.

В полето на цветовата гама са инкорпорирани и традиционното и новото тълкуване, като основен акцент е хвърлен върху белия тон. Модерният прочит за булката на Люлие комуникира с основното вдъхновение от италианските градини, представено в пудра, мръсно бели, слонова кост и зелени в бродерията нюанси.

Тraditional newness колекцията на Monique Lhuillier, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.