Следва

Какво носи Редакцията: The Hunchback of Notre-Dame

Пичоли заведе голата Наоми в метрото за новата на Valentino

Maison Valentino...

All fashion преди 4 години

Ако имахме смелостта да си представим фешън дивата Наоми Кембъл в метрото, то тя вероятно щеше да изглежда по абсолютно същия начин.


Облечена в паетено зелено наметало /да, само по него/, на токчета и с дълга sleek коса супермоделът чака на подземна спирка в Ню Йорк. Кой е главният виновник?

Пиерпаоло Пичоли, креативният на Valentino, който избра черната газела за главно действащо лице за новата рекламна кампания на pre-fall колекцията си.

Позирайки пред обектива на Инез Ламсуерде и Винуда Матадина, Наоми държи чантата Vring. Аксесоарът, с обновения V-логотип на италианската марка, дебютира по време на пролетно-лятното дефиле за тази година, изумявайки критиците с завидна фина форма и цветова палитра.

Не вярваме снимките на Кембъл, представяща интерпретацията на класическата женска чанта, препрочетена със съвременна естетика на Valentino, да не ви харесат, но все пак питаме: Допада ли ви тази рекламна кампания с Наоми или не? Отговорите в анкетата долу>>>






Анкета

Харесва ли ви Наоми в рекламната на Valentino?

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.