Следва

Хейли Бийбър = Bieber Beauty

Процентите, които ни държат будни

buy now or cry later...

Face преди 4 години

След по-малко от 32 часа отчаяно ще се предадем на изкушението и греховете си, все Страстната седмица идва, и ще се отдадем на разточително бюти пазаруване, което може да наостри сетивата ни, жадни за онова усещане от нова покупка, на макс.

Локацията е ясна, но за протокола я споделяме и с вас: SEPHORA! Раят на козметичните глезотии, в който се чувстваме като истински бюти Алиси в Страната на makeup чудесата. Не са ни нужни сложни математически изчисления, знаем само, че всичко е с 20% отстъпка /от 18 до 21 април/, само ни трябват тетрис умения, за да можем да напъхаме всичко, което желаем в минималистичната noir кошница, или пък две?, за пазаруване.

Спасяваме ситуацията с времето навън и моментално се шмугваме в Sephora, ние и тя, хиляди кремове, червила, класически парфюми, палитри за грим, грижа за кожа... и козметика за цял живот! 

ЦВЕТИНА
Адаптивна съм към всичко, да се разбира като: Имам непокелбимото желание да пазарувам по много от всичко, без отстъпка, с отстъпка, но пък най-хубаво е, когато е с второто. Декларирам любовта си към козметиката винаги и само в Sephora, където никога не излизам с празни ръце. Резултатът е същият и когато има -20%, идеален момент да нахраня гладната си за глезотийки душа.

Моментално грабвам парфюм for her на Narciso Rodrigez и tri-peptide крем на Estee Lauder, защото вместо обичайните 227 лева и 209 лева, плащам респективните суми от 182 и 167 лева.


Крем за лице и шия придаващ младежки вид на кожата.



С тези минусoви проценти, как да не продължа да пазарува, кажете ми?



В кошничката си слагам още няколко от разкошните маски за лице и тяло с въглен на Sephora
, които са ми all time favorites, както и няколко продукта от така модерната в момента корейска козметика. For the record: маската с цвят фукция е задължителна за употреба, пак и отново!

Антиоксидантна маска Youth to the People със спирулина. Подхранва и излгажда финните бръчици, обогена е със "суперхрана", което действа рестартиращо на кожата. Има възтановяващи и подмладяващи функции. 


Firm lover маската поддържа кожата еластична, изчиства порите и изравнява текстурата на лицето. Подходяща е за различни типове кожа. 


Erborian BB Crème au Ginseng е корейска формула, подходяща за нормална и суха кожа, с безупречно покритие и защита. Перфектен за основа на грим или за ползване самостоятелно. Перфектен за изравняване тона на лицето, с хидратиращи и излаждащи свойства. Предпазва кожата от вредните UVA и UVВ лъчи.   


Маска Sephora с глина. Може да се използва самостоятелно или в комбинация с други маски. Грижи се за тъмните петна, неравната текстура и неравномерния тон на кожата. Много удобна за път.  

От магазина не излизам и без демакиант, гъбичка за почистване на лице от естествени материали, шампоан за обем на John Frieda, чевило на YSL и РАЗБИРА СЕ две жестоки палитри за грим: първата e Naked Reloaded от Urban Decay, a втората на Too Faced.


Почистващ лосион за лице с мицеларна вода и масло от марула. Изичства перфектно дълготраен и водоустойчив грим. Подходящ е за всички типове кожа, включително и за чувствителна кожа.


Палитра на Urban Decay с 12 nude нюанса  Откроява се с топли, матови и металик цветове.



Сенки за очи Too Faced с 12 силно пигментирани, матирани нюанса. 







Подобно разточително пазаруване, което носи наслада за сетивата, никога не завършва и без подарък за него. Двадесетте процента отстъпка направо се молят да го изненадам с новият аромат на Gucci Guilty.



ЙОАННА
С влизането в Sephora всеки път се чувствам като дете пристъпващо в сладкарски магазин, пълен с най-ралични вкусове и сладкиши. Разбира се, тук сладките изкушения са под формата на бляскави палитри, луксозни аромати, кремовете не са за пълнеж, а за дневна и нощна грижа, а удоволствието от всяка покупка е несравнимо и с насочена грижа за теб.

Пазаруването обаче придобива още по-задоволяваща сила, когато се намеси и намаление, и то от не малките  - 20%. Тогава си позволяме да "излезнем" от линията на редовните покупки и да се поглезим с няколко мечтани бюти артикула, като тези сенки, а и като продуктите, които аз си купих - в галерията горе>>>


А вие? Планувате ли вече следващата си разходка до обектите на Sephora в Paradise Center и The Mall, където намираме всички тези разкошни бюти продукти?

More Face