Следва

Любими дестинации тази седмица

Вера Маринова в журито на Dancing Stars, a Илиана и Памбос пак в конфликт

Вера Маринова-Аткинс е новият член на журито, който ще замества Мария Гигова в продължение на две седмици...

Events преди 14 години

Вера Маринова-Аткинс е новият член на журито, който ще замества Мария Гигова в продължение на две седмици. Художествената гимнастичка и един от емблематичните спортни коментатори у нас заяви, че няма да бърза с добрите оценки, но няма да ги спести, ако звездите ги заслужават.

Шоуто снощи беше открито с танца на 89-годишната Сара Патриция Джонсън, която влезе в залата, придружена от своя партньор в скъп мерцедес. Въпреки възрастта тя показа завидни умения в латиното, като сподели, че танцът е нейният живот. Памбос Агапиу не пропусна да потанцува със Сара, която даде всичко от себе си по време на рекламната пауза в студиото и вдигна публиката в залата на крака.

Краси Радков
се върна на върха във временното класиране след четвъртия кръг в Dancing Stars. Актьорът и неговата партньорка получиха максимален брой точки, след като в миналия кръг не успяха да се представят добре.

Етиен Леви и Ива Григорова доказаха, че са двойката, която до момента се представя най-постоянно и всеки път успява да заеме едно от челните места. Двамата изпълниха страхотно пасо добле, след което заеха втора позиция.

Остри реплики за пореден път си размениха Илиана Раева и Памбос. Причина за това стана изпълнението на Бианка Панова и Светослав Василев. Перфектно изпълнената според Раева румба накара зрителите в залата да онемеят, но въпреки това Бианка получи ниска оценка от Памбос.

Веднага след това Илиана за пореден път нападна с реплики колегата си от журито, като заяви, че е предубеден в оценките си. В крайна сметка златното момиче и нейният партньор заеха трето място.

В дъното на таблицата за втора поредна седмица се оказаха Аксиния и Тодор Кирков. Според Памбос красивата певица танцува повече с уста, отколкото с крака и се представя все по-зле във всеки следващ кръг.

Илиана Раева пък заяви, че от танца на спортния журналист е видяла само неговата танцувална половинка Петя Димитрова, а Тодор Кирков е бил незабележим.

В края на шоуто звездите получиха новата си задача. Илиана Раева хвърли ръкавицата към Краси Радков с думите “ще ви видим колко струвате в следващия кръг”, защото тогава двойките ще трябва да се справят с еротични танци.
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?