Следва

Обединените граници на Oscar de la Renta

Стил урок на седмицата: Костюмът, наръчник за употреба!

какво, как и защо носим С и ПОД него?!??!

All fashion преди 5 години

Вече няколко сезона костюмът като двукомпонентен аутфит, силно присъства в модния живот. Стереотипно на думата костюм, мигновено сещаме се за скован силует, бяла риза, вратовръзка или папийонка, но реалността е далеч от клишето.

Малко преди четири следобед на дневен ред изниква въпросът: Какво да облечем под двойката от строги горно и долно?

Последните тенденции предлагат разнообразност на костюмната форма, пропорция, дължина и размер, а самата свобода като поведение позволява и различен начин на съчетаване. Поради затормозяващата недомислица „сервираме” стил урок на седмицата за комбинативността на "новия ни любовник".

Стандартно, първа асоциация е тениската, която варира в различни варианти, започвайки с обикновена бяла, с щампа, с принт или в някои случаи максимално спортна. Същите „правила” могат да бъдат от полза и с блузките с дълъг ръкав, отново решени в семпла или шарена материя.

Втори, звучащ скучно, но дали?, вариант е класическата риза. С цел избягване на стандартното, ризата позволява игра в полето на пропорциите - дължината, текстурата, щампата и цвета. Освен с памучна бяла риза, тукседо визията може да бъде обогатена с хавайска, деним, на райета или карета риза, а също така и с разнородни детайли в маншетите, яката или закопчаването.

За студените температури, например, комбинирането с поло е перфектен избор. От обикновен трикотаж, дребно или много едро плетиво, все до тенденциозните неонови тонове, полото ще добави изисканост, а от друга страна небрежност на визията.

Като за финал, костюмът позволява игра с голата кожа. В случая дребните lady блузки от фина материя, с дълбоко деколте и деликатна дантелка, дискретно показваща се зад реверите, перфектно ще допълнят цялото. За по-смелите, строгите горно и долно перфектно ще бъдат завършени с crop top или в екстремен случай, и може би любим, костюмът заслужава да бъде облечен и на голо.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.