Следва

Да или Не: Канцеларската колекция грим на Moschino & Sephora?

Георги, който гримира Ирина, Тиши, Наоми и още куп звезди

#Makeup #Beauty

Celebrity beauty преди 4 години

Името Георги Сандев едва ли ви е съвем непознато - българинът, който е гримьор на куп холивудски звезди.


От Бела Хадид и Анн Хатауей, та до Нина Добрев, Адриана Лима, Ирина Шейк, Наоми Кембъл и Рикардо Тиши, Георги е визажист на едни от най-големите.

Последно дори гримира Барбара Палвин за получаването й на крилца като ангел на Victoria's Secrets, а ние сме повече от влюбени в нежната бюти визия, подчертаваща устните й с червило в цвят корал на Armani Beauty.

От повече от 10 години Сандев живее и работи в Ню Йорк. Снимал е за многобройни корици на модната библия Vogue, както и за издания като Harper's Bazaar, Elle и W magazine.


Последната сесия, в която участва като Makeup Artist е тази на Тони Гарн за майското издание на немския Cosmopolitan, а преди това направи бюти визията на Нина Добрев за editorial na online изданието Story & Rain.

Всъщност, Сандев е визажист и за рекламата на новата чанта на Tod's, чието рекламно лице е Ирина Шейк, кадри от която ви показахме ТУК! Участвал е и в над 12 сезона на Седмици на модата из различните фешън столици, и дори е работил като част от екипа на Пат Макграт. Да не говорим, че е гримирал Рикардо Тиши и Наоми Кембъл за корицата на бразилския Vogue, както и Кейт Мос, Роузи Хънтингтън-Уайтли и още куп други имена от каймака.


В галерията горе>>> разглеждаме част от професионалната работа на Георги, която е истинска храна за окото. 

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи