Следва

Старият Hollywood в новата сватбена на Viktor & Rolf

Обединените граници на Oscar de la Renta

Ready to wear and Bridal are the same worlds…

Runway преди 4 години

Новото булчинско предложение на Фернандо Гарсия и Лора Ким за Oscar de la Renta се стреми да разруши границите между Ready to wear и Bridal модата. Колекцията обръща внимание на уникалността и възможността за избор от различен тип булки.

Новият Line-up от 14 силуета е разгледан в няколко посоки, като главно креативните творят в полето на традиционното - в някой случай като дизайн, а в друг като технологичен подход в модерните предложения. Гарсия и Ким обединяват различни стилистики, започвайки с класическата булчинска рокля, описана с обем, въздушност, ефирна материя, дантела и бродерия.

Останалата част от предложенията е предназначена за експериментаторите - една сътворена под формата на драперия ала Мадам Гре, друга в уестърн дух с ресни, а определени тенденциозно решени в множество пера. Някои от изисканите дизайни са ориентирани към минималистичния прочит с конструктивна декоративност или, като последен етап, дизайнерите предлагат модерен разказ за булката в панталон.

Bridal 2020 колекцията на Oscar de la Renta, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.