Следва

#ootd: Bar Luce

Старият Hollywood в новата сватбена на Viktor & Rolf

Cameras, flashes, natural beauty and DIVA spirit…

Runway преди 4 години

Виктор Хорстинг и Ролф Снорен връщат времето назад за новата им булчинска колекция. Главното вдъхновение произлиза от стария Холивуд, иконичните дами, красотата и тяхното Diva излъчване.

Двамата майстори на конструкцията отново наблягат на изисканата линия, стойностната елегантност и сложната форма, разработени в ретро дух обогатен от луксозни тъкани. Освен сложната базисова конструктивност, погледите са насочени към конструктивно-декоративните цветя и форми от тюл, инкорпорирани в дизайните, както и предложенията в къс, обемен или колона вариант.

Хорстинг и Снорен хвърлят силен акцент на желаещите практичност булки, с предложените панталон, гащеризон и костюм силуети. В поредицата от 19 дизайнерски решения, главното внимание е насочено към богатата декорация от перли и камъни със сребристи и графитени оттенъци, както и неконвенционалното булчинско решение в черна коприна.

Холивудската колекция на Viktor & Rolf, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.