Следва

Time's 100: Пичоли, Келър & още кой?

Непубликуваните снимки от втората сватба на Бионсе & Джей Зи

forever in love...

Celebrities преди 4 години

След невижданите кадри на близнаците, идват и такива на сватбата... Преди часове стрийминг услугата Netflix стартира документалния филм за Бионсе, който разказва за представянето певицата на фестивала Coachella през 2018 година.

Освен кадри на безброй часове репетиции и сцени от самия концерт, видеото включва и редки снимки от семейните архиви на Бионсе и Джей Зи.


В средата на документалката зрителите стават свидетели на втората сватбена церемония, на която певицата е облечена в дантелена рокля с прозрачни детайли от Galia Lahav, а рапърът в снежнобял костюм, декориран с бутониера.


Иначе, заветно "Да" отново Бионсе и Джей Зи си казаха на тайна церемония, за която споменаха само веднъж - по време на концерт в Кардиф през 2018 година, като показаха няколко фотоса, но така и не разкриха подробности за празника.


В Homecoming: A Film by Beyonce феновете имат възможност да видят и други умилителни семейни снимки: на една от тях Бионсе държи на ръце близнаците Руми и Съри, а на друга певицата, рапърът и най-голямата им дъщеря Блу Айви, позират облечени в matching аутфити.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 22 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.