Следва

Lunchtime shopping: Беше слънчев ден - случайно ВИ открих!

We love: Paradise colors на Thomas Sabo

paradise lost...

Shopping преди 4 години

Около нас пърхат водни кончета, символ на прераждането и новото начало, а цветовете разкрепостяват и възбуждат сетивата на макс.

Сливаме се с тропическите изразителни аксесоари на Thomas Sabo, вдъхновени от природата. Ярките оттенъци и екзотичните мотиви са в ядрото на свежата екзотична бижутерийна гама. Цветни папагали, водно конче, пеперуди и бохо-шик дизайни от пера носят символа на контраста между тъмнозелените джунгли и интензивните цветове на животните и растенията, които го обитават. Поредицата от великолепни амулети, напомнящи за дивата природа на Централна Америка, пък съдържат мистични ацтекски символи, които придават мистериозен допир на всеки поглед.

Впечатляващи с характер, райските аксесоари на Thomas Sabo са абсолютен must have за летните забавления. Цветни, сладки, искрящи - влюбваме се от първия път и вече нямаме търпение за топлото време, за да ги комбинираме с него>>>

Цветина
Цялото ми същество е море. И подобно на истинска русалка хвърлям котва, символ на надеждата, в него, за да остана там винаги & завинаги. Почти не свалям верижката и обиците на Thomas Sabo, комбинирали сребро и цирконий в себе си, въпреки че с удоволствие бих се "украсила" и с едно водно конче, като това на Йони.





Йоанна 
Водните кончета са изключителни, илюстрират едновременно красотата и летящата сила на природата. Символиката, която носят ги прави олицетворение на новото начало, свободата и щастието, а седефената игра на цветове ги превръща в истинска магия, моятa магия.



Когато видях колието на Thomas Sabo с водно конче покрито с близо 130 нежно блещукащи камъчета във виолет, тюркоаз, червен и син нюанс, в комбинаця с перлен седеф се вклюбих! Традиционно, водното конче е символ на лекотата, а това колие преплитащо в себе си boho-вдъхновението и красивото послание го превръщат в мечтания за мен аксесоар.



Петя
Съчетаването на няколко пръстена е нещо като нож с две остриета - темата е особено деликатна, защото да се сбърка е възможно почти винаги, а постигането на перфектната преливаща се комбинация помежду им е висш пилотаж в стилизирането на бижута, както се досещате и доста трудно. С цел да избегнем приликата с гледачка на карти Таро, накичила с какво що види, най-лесно е да се доверим на бижута, обединени от един бранд, тъй като, макар и от различни колекции, продуктите им винаги носят определен почерк и тази търсена преливка се постига много по-хомогенно.

В същия ред на мисли, за свои signature бижута, избирам три от пръстените в каталога на Thomas Sabo, носещи еднаквото усещане за изчистен, модерен шик, избран в златистата гама, най-присъща за един Лъв. Колкото различни, толкова и еднакви - и трите пръстена са обединени от деликатните си дизайн и изработка, отношение към детайла и искряща харизма, които съответно създават усещане за едно цяло, макар и съчетано от три напълно импониращи си и допълващи се елемента. Smells like Ocean Spirit...

Габриела 
Този амулет с положителна енергия е истинска игра на цветовете в райско естествено. Кративно, много бохо и още повече игриво висулката миксира цветове, форми и културни влияния по един особено елегантен начин. Бижутото е разработено в три измерения, където повече от 80 цветни камъка се хармонизират с кръговите и зигзаговите детайли на изрязания дизайн, а морският блясък идва от перлата в короната на това преливащо слънце, което ме влюби в себе си още с първото докосване и поглед.


 


Магазини Thomas Sabo са на адреси:

бул. Александът Стамболийски 101 - Mall of Sofia
бул. Черни Връх 100 - Paradise Center

More Shopping