Следва

Вторник в малки акценти

How to... buy an engagement ring Само за мъже

Прелестта на диаманта, както вече разбра, не се крие само в неговата форма и блестяща визия. Осъзнавайки предизвикателството да избереш най-подходящия камък за най-обичаната жена...

Fashion преди 14 години

Прелестта на диаманта, както вече разбра, не се крие само в неговата форма и блестяща визия. Осъзнавайки предизвикателството да избереш най-подходящия камък за най-обичаната жена, те насочваме към деликатните подробности при изборът му.



Годежният пръстен може и да е първото диамантено бижу, което ще подариш на бъдещата си половинка, но със сигурност няма да е последното. Той обаче е най-важният от всички, защото ще бъде на ръката й постоянно, ще бъде показван, разглеждан, обсъждан. Ще бъде свързан именно с онзи момент, когато ти с подкoсени крака, забързан сърдечен пулс и съсредоточен единствено в дълбоките, очакващи очи на жената срещу теб, предприемаш важната крачка.


Той ще е единственият. Затова първата стъпка от покупката ви трябва да е:


1. Определяне на бюджета. Според общо приетите стандарти (при които жената е напълно удовлетворена от пръстена) той трябва да струва колкото 2 ваши месечни възнаграждения... Преглътнете го и продължете напред!


2. Изберете пръстена. Класическият годежен пръстен представлява халка, върху която е поставен един диамант. И за да сте напълно информирани къде точно отиват парите ви...


3. Научете повече за диамантите. Или за тяхните 4 C’s - carats, colour, cut & clarity (карати, цвят, шлифоване и чистота), защото цената на камъка зависи изцяло от тях и техните характеристики. И когато сте поели повече информация отколкото някога сте смятали за нужно, идва и следващата стъпка:


4. Изберете от къде да го купите. “Пето авеню” предлага голям избор от налични модели за всякакъв бюджет. И ако все още се колебаете - можете да им се обадите, да направите лична среща с някой от тяхните експерти, да видите моделите и да поръчате вашия - напълно съобразен с желанието и бюджета ви.


Успех!

www.5-avenue.com

 

More Fashion