Следва

25-годишната Мис Москва роди син на бившия крал на Малайзия

#saveBrithey: Държат принудително Спиърс в психиатрична клиника

...

преди 4 години

Бритни Спиърс не е постъпила доброволно в психиатрична клиника... или поне така изглежда потвърждава майката на 37-годишната певица.

Хаштагът #FREEBRITNEY вече наводни интернет пространството, а феновете на изпълнителката се изключително притеснени след като Лин Спиърс хареса коментар, който гласи:

"Надявам се, че подкрепяте Бритни, опитвайки се да сложите край на нейното нестабилно психическо състояние. Надявам се, че вашият болен бивш съпруг не държи дъщеря ви някъде против волята й."

През януари Спиърс отмени всичките си изпълнения и се посвети на грижата за баща си Джеймс Спиърс, който беше на ръба между живота и смъртта, след като претърпя две коремни операции.

Съвсем наскоро певицата обяви, че поради нервен срив, след болестта на баща си, влиза в психиатричен рехабилитационен център, където сама е подала молба да бъде приета. Въпреки признанието, мнозина вече се съмняват в думите на Бритни и смятат, че тя е вкарана там насила, а официалният говорител на звездата все още отказва коментар.

More