Следва

Принц Хари & Меган се отказаха от кралската титла

Бразилска идилия: Артистичният рай на Лени Кравиц в Рио де Жанейро

artistic Eden...

All About Life преди 4 години

Докато българските фенове на Лени Кравиц с нетърпение очакват концерта му в София, той с удоволствие им/ни отваря вратите на разкошното си имение в Бразилия.

За списание "Architectural Digest", 54-годишният музикант специално показа имота си - някогашна кафе плантация, само на няколко километра от Рио де Жанейро, в момента функционираща като ферма.

Иначе, Лени се влюбва в "креативното си убежище" преди десет години, когато по време на турне в Бразилия негов приятел го настанява там за 24 часа.

"Пристигнахме вечерта и на следващата сутрин се събудих с най-грандиозния пейзаж, който можете да си представите. Бяхме настанени в долината, заобиколени от планини, водопади, крави, коне, маймуни, овощни градини и зеленчукови полета - цялата красота на природата. Вместо да останем един ден, останахме там шест месеца. Беше невероятно. Отказах от живота си, научих се да наричам каубои, изучавах селското стопанство и отново се свързвах с природата. Никога не съм се чувствал по-отворен и по-близък до Бога. Беше вълшебно време, в което имах еретичната мисъл, че ще приключа с блясъка и суетата и ще стана фермер", споделя Лени.



Две години по-късно Кравиц купува целия имот и го подрежда по свой вкус, превръщайки го в ексцентрично и екзотично бижу, какъвто е и самият той.

More All About Life