Следва

Lunchtime shopping: Daddy-Long-Legs

Трибют към Карл: Fendi прави грандиозно кутюр шоу в Рим

the soul of the house...

All fashion преди 4 години

Дефилето за висша мода на италианската марка, което ще се проведе на 4-ти юли в Рим ще бъде посветено на Карл Лагерфелд.


Както каза и самият Бернар Арно, ръководител на холдинговото дружество LVMH, под чиято шапка е марката, бъдещото шоуто ще отдаде почит на работата на Кайзера за къщата на Fendi.

"Карл има невероятен принос за наследството на Fendi. Той беше душата на Къщата в продължение на цели 54 години, създавайки най-дългото сътрудничество между дизайнер и марка в историята на модната индустрия", споделя най-богатият французин.

Дефилето ще повтори всичките творение на Лагерфелд по време на престоя му във Fendi, а колекцията ще бъде изложена в Рим след шоуто. Повече подробности обаче все още не е разкриват.


Последното кутюр ревю на италианската марка в Рим, с което тя отпразнува 90-та си годишнина, бе изключително запомнящо се, защото се състоя във водите на емблематичния фонтан ди Треви и показа колекция от луксозни облекла и аксесоари, създадени от Лагерфелд и Силвия Вентурини Фенди.



More All fashion