Следва

Lunchtime shopping: Daddy-Long-Legs

Трибют към Карл: Fendi прави грандиозно кутюр шоу в Рим

the soul of the house...

All fashion преди 4 години

Дефилето за висша мода на италианската марка, което ще се проведе на 4-ти юли в Рим ще бъде посветено на Карл Лагерфелд.


Както каза и самият Бернар Арно, ръководител на холдинговото дружество LVMH, под чиято шапка е марката, бъдещото шоуто ще отдаде почит на работата на Кайзера за къщата на Fendi.

"Карл има невероятен принос за наследството на Fendi. Той беше душата на Къщата в продължение на цели 54 години, създавайки най-дългото сътрудничество между дизайнер и марка в историята на модната индустрия", споделя най-богатият французин.

Дефилето ще повтори всичките творение на Лагерфелд по време на престоя му във Fendi, а колекцията ще бъде изложена в Рим след шоуто. Повече подробности обаче все още не е разкриват.


Последното кутюр ревю на италианската марка в Рим, с което тя отпразнува 90-та си годишнина, бе изключително запомнящо се, защото се състоя във водите на емблематичния фонтан ди Треви и показа колекция от луксозни облекла и аксесоари, създадени от Лагерфелд и Силвия Вентурини Фенди.



More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.