Следва

Малка фея съм, светът е светлина!

Street style вдъхновения: Нам очень нравится!

Във всеки момент някъде се провежда Fashion Week...

Street Style преди 4 години

Фраза, която се предава от уста на уста като заклинание в модните среди. 

Въпреки че основните есенно-зимни презентации за 2019-та в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж се усещат като отдаелечен спомен, дизайнерите на изток от Големите модни столици "поставят" ревютата си пред разрастващата се местна и интернационална публика.

В началото на април вече утвърдените и тепърва утвърждаващите се таланти презентират последните си колекции недалеч от Красная площадь, в сърцето на Москва, а фотографите на Style Du Monde и Highsnobiety заснемат всичко най-понравило им се от по руски грандиозния стрийт стайл. Ако се водим по една голяма част от заснетите визии, в Москва все още си е чиста зима - дебелите шалове и Dr. Martens кубинките поне на нас това ни говорят.

На аксесоарния фронт и отвъд се наблюдава континуацията на тенденциите, които набират скорост от Европа - бъкет шапките, babushka шаловете, заострените кройки и зебровите ивици. Нам очень нравится, хвърлете и вие един поглед, за да добиете по-цялостна представа що за парад на суетата се разиграва на север от нас>>>

More Street Style