Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 22.04 - 28.04

JustGoBiggerSofia: Жестокото BG парти за деня на Nike Air Max

BUZZ отбеляза световният ден на иконичните маратонки с жестоко sneaker събитие...

All About Life преди 4 години

SkilleR, Звезди от Mint Stories, Alex P, Наум Шопов, Сантра, Искрата, Прея, DJ Screamoe & още много се накефиха на макс на жестокото събитие с което BUZZ изненада почитателите на Nike у нас.



Sneaker
ивентът, разбира се, бе посветен на новия модел Air Max 270, който беше почетен гост в галерия Структура на 16-ти април, събрайки очите на всички фенове на иконичния дизайн.





Излишно е да казваме, че отдавна тези кецове доминират във всички аспекти на живота ни.
Носим ги във фитнес залата, за разходката в парка, в офиса, за вечерята с приятели и дори танцуваме с тях по клубовете в събота вечер. Няма стилистична визия, която да им се противопостави. 



Новият Air Max се ражда за първи път с много специфична цел: да бъде най-добрата алтернатива за улицата, мислейки повече от всякога за ежедневния ни комфорт с цветове, вдъхновени от Северното сияние и комбинации от елементи от предишни модели.

Посланието на партито бе Just Go Bigger, подобно на самия 270, който изпъква увеличената air камера и жесток дизайн.

В компанията на експлозивната DJ Акаша гостите имаха възможност да се докоснат до новия Air Max 270, както и да "поглезят" кецовете си със специална грижа от "Чисти Обувки".



Най-креативните гости се развихриха в дизайн предизвикателството на BUZZ, където през цялата вечер твориха собствени дизайни на Air Max, а журито Alex P, DJ Screamoe и SkilleR определи победителя с най-спиращия дъха модел, който си тръгна с Air Max 270.





Още един чифт Air Max 270 отиде и при един от участниците в първата по рода си Nike Air лабораторията на BUZZ.



Air Max 270 е първата 100% lifestyle обувка, създадена с всички характеристики на спортните модели, но приспособена за дългите разходки в града и забързания ден. Освен че изглеждат съвършено, иновативната air подметка дава удобство и уникалното чувство, че стъпваш по облаци. Един от основните елементи в този модел е петата с височина от 31мм, която осигурява максимален комфорт през целия ден. 

Nike Air Max 270 са налични в магазините на BUZZ и онлайн ТУК  на цена от 299,90 лв.

More All About Life