Следва

Ловци на митове: 7 баснословни твърдения за почистването на кожата - развенчани

Le Magicien De La Mer

"Тези, които не вярват в магията, никога няма да я открият..."

Face преди 5 години

Всички сме Дороти Гейл в някакъв момент - губим се, падаме, ставаме, сами сме, търсим се, грешим, търсим помощ, решение... намираме. Имаме нужда от Добра вълшебница, от Магьосник, Плашило, Тенекиен човек и дори Страхлив лъв. Трябват ни защитник, водач, надежда и рубинени обувки. Последното - направо наложително!

Не торнадо, а дневните агресори и дразнители, дългосрочното хронично възпаление, признаците за преждевременно стареене на кожата, UV лъчите и свободните радикали, унищожаващи колагена, нужен ни за здрав и сияен вид, ни отклоняват от пътя. За щастие, ако не друго, то поне Вселената е в баланс - не ни изправя пред противници, без да сме подсигурени от надеждни защитници. В случая Магьосникът не е от Оз, Le Magicien De La Mer е - затова са и морските звезди по обувките, които вземаме за из път - водят ни към него.

Използвайки уникален процес на студен вакуум, De La Mer трансформира оригиналния еликсир Miracle Broth в концентриран Miracle BrothTM, извлечен специално за The Concentrate*, доставяйки легендарните лечебни сили на морето компресирани - в малка изумрудена опаковка с масивна капачка, която, веднъж изпразнена, спокойно може да бъде положена в музей. Концентратът спомага за стабилизирането на крехката кожа и видимо успокоява вида на зачервяванията, дразненето и други признаци на възпаление. Достигаме до него съвсем целенасочено за разлика от откривателя на формулата - д-р Макс Хубер, авиокосимически физик, претърпява инцидент в лабораторията си и получава тежки изгаряния. След години, прекарани в експерименти, се вдъхновява от регенериращите свойства на гигантския морски келп и създава Miracle Broth и Кремът, който щял да успокои и заздрави вида на кожата му. Miracle Broth се превръща в златния еликсир, съдържащ се във всички продукти на La Mer и до днес.

Прероден от науката, The Concentrate използва саморегенериращите сили на морските водорасли, за да създаде перфектната среда за обновяване на кожата чрез осезаемо успокояване на зачервявания, дразнения и други видими признаци на възпаление. Помага му, естествено, съдържанието на уникалния стабилизиращ фермент, създаден от мощен комплекс от морски субстанции, който спомага укрепването на крехката кожа и връщането й към здравословно състояние.

Науката за раздразнението поражда и появата на специална бариера, действаща като липиден "клетъчен цимент" - досущ като течна бариера за уязвимата кожа, за да укрепи и възстанови вида й. Концентриран Miracle Broth е суспендиран в тази "дишаща", изграждаща бариера - текстура за бавно и оптимално доставяне на жизнена енергия.

Способностите на Le Magicien De La Mer са неописуеми, а приложенията - безкрайни. Било то като ежедневен успокояващ серум, спасител от сезонните промени или като "течна бариера" всеки път, почувстваме ли кожата си уязвима, The Concentrate е неизчерпаем източник на енергия, при това подкрепен от уравновесяващия аромат на лавандула и хелихризум и пристрастяваща кадифена текстура.



Работата на всяка Дороти, освен да демонстрира рубинените си sparkling обувки, е и да намери пътя обратно към вкъщи, каквото и значение да влагаме в израза. Нашият път води към Delirium Exclusive Beauty Boutique, Serdika Center, ниво +1, където откриваме своя Le Magicien De La Mer, както и цялата гама луксозна грижа за кожата.


*The Concentrate e мощен серум от La Mer с концентрирано съдържание на Miracle Broth™, познат с невероятните си способности да помага, заздравява и стабилизира кожата срещу дневните агресори и дразнители.

More Face