Следва

Цветята на малката Ида: Лале

Кралският Великден и защо Меган липсваше?

The Roylas...

Celebrities преди 5 години

Тазгодишната кралска Великденска служба се оказа особено специална за семейството, тъй като съвпадна с 93-ия рожден ден на кралица Елизабет II, която обикновено не се появява на публични места на празника си.

По традиция за католическия празник, който е със седмица по-рано от православния, цялото семейство на Британската монархия се събира, за да отиде на църква в St George's Chapel в Уиндзор.


Катрин, принцове Уилям и Андрю, Зара Филипс и Майк Тиндал, принцеси Ан, Беатрис и Юджийн и много други се събраха за двойния празник, покланяйки се пред кралицата, която за специалния си ден заложи на свежо пролетно костюмче.


Разбира се, не остана незабелязан и фактът, че принц Хари бе сам: съпругата му Меган Маркъл, която трябва да роди всеки момент, е принудена да остане у дома по очевидни причини.


Цялото внимание, обаче, бе приковано към бъдещата потенциална кралица - 37-годишната херцогиня на Кеймбридж, която не остана незабелязана благодарение на елегантния и нежен пролетен външен вид: синьо палто на Alexander McQueen, рокля и шапка в същия нюанс, бежови велурени обувки и клъч, допълнени от голяма скъпоценна брошка и задължителната за официални събития шапка. Визията на Катрин подчерта крехкостта и елегантността й и по особено не натрапчив начин си комплиментираше с тъмносиния костюм на принц Уилям.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.