Следва

Илиян Любомиров стана татко

Тина & Венсан си имат Амазони. Третата рожба на татко В.

baby blues...

Celebrities преди 4 години

"Amazonie est née", написа часове преди уикенда да започне в социалната мрежа Венсан Касел, публикувайки кадър на разкошен водопад в джунглите на Бразилия.

По този начин френският актьор обяви раждането на третата си дъщеря – Амазони, плод на любовта му с 22-годишната Тина Кунаки, с която са заедно от около 3 години.


По всичко личи, че името на новороденото е своеобразен трибют към родната на Тина страна, където Венсан се премести да живее след развода с Моника Белучи.

По-малкият брат на красивата моделка, 18-годишният Закъри Кунаки пък вече е измислил как галено да нарича племенницата си:

"Зозо", коментира поста на Касел Закъри в Instagram.

За младата Тина това е първо дете, но Касел става баща за трети път. Заедно с бившата си съпруга Моника Белучи, актьорът възпитава 14-годишната Дева и 8-годишната Леони.


Малко преди 55-годишният французин и 22-годишната му любима да обявят, че ще стават родители, двамата вдигна романтична сватба в югозападната Франция, събирайки най-близките приятели и роднини на приказен празник.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 11 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.