Следва

Jumpsuit season

Всички носят: The Pouch на Bottega Veneta

Ако оттеглянето на Фиби Файло от Celine има една положителна страна, то това е светлината на прожекторите, попадаща върху един от младите креативни умове на модната сцена днес.

All fashion преди 4 години

Става въпрос именно за Даниел Лий начело на Bottega Veneta и вниманието, което дизайнерът заслужено получава. Мнозина от модните почитатели оприличават дизайните му с тези на Фиби Файло, което съвсем не е случайност - той е работил рамо до рамо с нея, но и също така вижда нуждите на пазара за този вид минималистична, но всъщност сложна естетика, апелираща на модерните работещи жени.

Bottega Veneta от друга страна пък е къща с дълбоки традиции още от 1966-та, а новият прочит на Лий, почитащ тези традиции, се отразява благоприятно. Последният елемент, станал обект на силно желание сред всички познати и непознати фешънисти, се казва The Pouch и представлява обемен мек клъч в ретро силует и неподлежаща на коментар безупречна изработка. Той улавя безкомпромисно модерната, но елегантна естетика, която жените искат да носят, едновременно с това поставяйки на почит италианското наследство и майсторство от най-висок клас.

По видяното дотук, съвсем спокойно можем да отсъдим, че The Pouch ще бъде It чантата на цялата 2019-та или поне, че ще се нареди много високо в класацията. Дизайнът е разпродаден почти навсякъде, включително и големите онлайн бутици като Net-a-porter, MyTheresa и Matches Fashion, а цената е точно 1200 долара.

Освен в невероятна мека кожа, клъчът може да бъде решен и в иконичната за къщата Intrecciato техника на плетене, в богата палитра, където на почит остават неутралните сиво-бежови тонове. По-голямата част от модните редактори и Instagram момичета вече могат да се похвалят с култовия аксесоар, а до края на лятото, предполагаме, The Pouch ще е абсолютно навсякъде. Дотогаваобаче наблюдаваме начините, по които познатите лица стилизират Чантата, а общата линия между всички тях е минималистичният и много непринуден маниер, побиращ се в удобството на оувърсайзд силуетите и скъпите материи в непретенциозен вид>>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.