Следва

Jumpsuit season

Всички носят: The Pouch на Bottega Veneta

Ако оттеглянето на Фиби Файло от Celine има една положителна страна, то това е светлината на прожекторите, попадаща върху един от младите креативни умове на модната сцена днес.

All fashion преди 4 години

Става въпрос именно за Даниел Лий начело на Bottega Veneta и вниманието, което дизайнерът заслужено получава. Мнозина от модните почитатели оприличават дизайните му с тези на Фиби Файло, което съвсем не е случайност - той е работил рамо до рамо с нея, но и също така вижда нуждите на пазара за този вид минималистична, но всъщност сложна естетика, апелираща на модерните работещи жени.

Bottega Veneta от друга страна пък е къща с дълбоки традиции още от 1966-та, а новият прочит на Лий, почитащ тези традиции, се отразява благоприятно. Последният елемент, станал обект на силно желание сред всички познати и непознати фешънисти, се казва The Pouch и представлява обемен мек клъч в ретро силует и неподлежаща на коментар безупречна изработка. Той улавя безкомпромисно модерната, но елегантна естетика, която жените искат да носят, едновременно с това поставяйки на почит италианското наследство и майсторство от най-висок клас.

По видяното дотук, съвсем спокойно можем да отсъдим, че The Pouch ще бъде It чантата на цялата 2019-та или поне, че ще се нареди много високо в класацията. Дизайнът е разпродаден почти навсякъде, включително и големите онлайн бутици като Net-a-porter, MyTheresa и Matches Fashion, а цената е точно 1200 долара.

Освен в невероятна мека кожа, клъчът може да бъде решен и в иконичната за къщата Intrecciato техника на плетене, в богата палитра, където на почит остават неутралните сиво-бежови тонове. По-голямата част от модните редактори и Instagram момичета вече могат да се похвалят с култовия аксесоар, а до края на лятото, предполагаме, The Pouch ще е абсолютно навсякъде. Дотогаваобаче наблюдаваме начините, по които познатите лица стилизират Чантата, а общата линия между всички тях е минималистичният и много непринуден маниер, побиращ се в удобството на оувърсайзд силуетите и скъпите материи в непретенциозен вид>>>

More All fashion