Следва

Адел и разводът: Причините

Собственикът на Asos загуби трите си деца в терористичните атаки в Шри Ланка

.......

Celebrities преди 5 години

Богатият моден магнат, който притежава брандове като Vero Moda и Jack & Jones, и е собственик на онлайн магазина за дрехи Asos, загуби три от четирите си деца в терористичните атаки в Шри Ланка, съобщават медиите отвъд Океана.


46-годишният Андерс Хол Полсен е най-богатият датчанин, притежавайки в сметка около 8 милиарда долара, а според Форбс вече е и най-крупният собственик на земя в Шотландия, след като е купил поредица от исторически имоти - той и съпругата му Ан притежават приблизително 200 000 акра планини.

В бомбените атентати в църквите и луксозните хотели в Шри Ланка на Великден тази неделя са загинали 290 души и са ранени около 500.
По-рано днес следовател заяви, че седем камикадзета са участвали в атаките.

Mениджърът по комуникациите на Asos, заяви: "Мога да потвърдя, че трите деца са били убити. Нямаме допълнителни коментари и искаме понастоящем да се спазва неприкосновеността на семейството."

Той отказа да коментира самоличността на децата, Андерс и съпругата му възпитават момичетата Алма, Астрид и Агнес и момченцето Алфред, или дали други членове на семейството са били на посещение в Шри Ланка по това време.Също така не е докладвано и в коя от сериите взривове са загинали наследниците на Полсен. 

More Celebrities